Povabite svoje zaposlene na nepozabno prednovoletno druženje v Le Bistro Ljubljana! 🎉
Iščete popoln prostor za praznovanje s svojo ekipo? Pri nas lahko za skupine nad 30 oseb rezervirate tudi popolnoma zaseben prostor, kjer vas bo pričakala vrhunska gurmanska izkušnja, ki jo lahko prilagodimo vašim željam.
Naša bogata vinska karta s preko 200 etiketami vam omogoča edinstven izbor vrhunskih vin iz domačih in svetovnih kleti, lahko pa vaše praznovanje dodatno nadgradimo s prefinjenimi koktajli in skrbno izbranimi pijačami, ki bodo pika na i v popolnem večeru.
✨ Naj se leto zaključi z nepozabnim doživetjem iz Le Bistro-ja! ✨
📞 Rezervacije in informacije: Pohitite in si zagotovite svoje mesto, saj so prostori omejeni.
Naj bodo letošnji prazniki posebni – pridružite se nam za večer, ki bo vsem ostal v spominu!
Za skupine 12+ oseb priporočamo spodnje menije:
4-HODNI DECEMBRSKI MENI po ceni 45,00 EUR na osebo
VEGETARIJANSKI MENI
- Burrata; burrata/ rukola/ marelični chutney/ praženi lešniki
- Domači fuži s tartufi
- Kostanjevi štruklji; brie omaka/ zažgana bela čokolada/ pehtran/ karamelizirane hruške
- Sladica po izbiri
RIBJI MENI
- Ceviche kovača; marinirano meso kovača/ pinjenec/ topinamburjev pire in čips/ koprcevo olje
- Njoki s polenovko in Bouillabaisse omako
- File zobatca; pire zelene/ blitva/ maslena limonina omaka
- Sladica po izbiri
MESNI MENI
- Goveji roastbeef; goveji roastbeef/ cafe de paris omaka/ dehidriran rumenjak/ solata cikorije
- Idrijski žlikrofi z govejim repom in feta sirom
- Telečji medaljoni; pire zelene/ zelenjava/ mesna omaka/ jurčki
- Sladica po izbiri
3 ALI 4 HODNI SHARING MENI po ceni 45,00 in 55,00 EUR
1.HOD
- Jurčkova pašteta; ocvrta čebula/ zelišča/ orehi
- Burrata; burrata/ rukola/ marelični chutney/ praženi lešniki
- Bakalar dimljene postrvi
- Tuna saku; tuna/ wakame alge/ sezam/ dehidriran rumenjak/ vložen ingver/ kandirana pomaranča/ sojina omaka s citrusi/ kacobushi majoneza
- Gravlax; mariniran losos/ maslena bučna omaka/ okisani jurčki/ ajdove kokice
- Vitello Tonnato; mariniran telečji file/ tunina krema/ kapre
2. HOD
- Črna sipina rižota s kraljevimi gamberi
- Idrijski žlikrofi z govejim repom in feta sirom
- Domači fuži s tartufi
- Domači njoki s polenovko in Bouillabaisse omako
3. HOD
- Hobotnica iz pečice
- Goveji Wellington
4. HOD
Sladica po izbiri
DNEVNI 3 ALI 4 HODNI LUNCH MENI po ceni 28,00 in 33,00 EUR
Lunch menije pripravljamo do 16. ure in prostor je potrebno zapustiti do 18. ure.
po dogovoru sestavimo ribji, mesni, vegetarijanski in po potrebi tudi veganski meni.